Tuotearvio Fazerin makeisuutuuksista

Kylmien säiden tullessa olo on vetäytyneempi ja lämpöön hakeutuvampi. Kesällä syötyjen jäätelö ja mansikkaherkkujen sijasta maistuu viileinä iltoina lakut ja suklaat. Mikä onkaan parempi kuin maistaa tutun ja turvallisen Fazerin syksyn uutuuksia.

 

Remix Lakritsi Täytemix lakritsi- ja makeissekoitus

Karkkipussi sisälsi kuusi erilaista lakritsikarkkia, joista useimmat olivat hyvin samanmakuisia, huolimatta erilaisesta ulkonäöstään. Muistan syöneeni joskus lakupatukoita joissa oli harmaan värinen täyte. Karkkipussin yksi karkeista nimeltä Dumle täytepala maistui hyvin samalta. Ensimmäisenä mausta tuli vain mieleen sana harmaa, koska se muistutti aiemmin syödyistä lakupatukoista, ja oli myös todella hyvän makuinen. Karkeista kuitenkin miellyttävin oli Tutti Frutti täytepala, siinä oli kerrakseen raikas vivahde.

 

Fazer Lakritsi Chocolate Tutti Frutti karkkipussi 

Fazer Lakritsi Chocolate Tutti Frutti karkeissa on hyvä koostumus. Oranssinvärisen rapean kuoren pitäisi maistua Tutti Frutti karkilta, mutta miltein mauttomaksi jää maku, että olisi Tutti Frutti maulla teetetty. Koska Tutti Frutti maku jää puuttumaan, niin tämänkaltaisia karkkeja saa myös irtokarkki osastolta, eikä eroa tosiaan huomaa.

 

Fasupala Banaanijogurtti vohvelikeksi

En ole koskaan ollut Fasupalojen fani. Näistä tuli ristiriitainen elämys. Hempeä banaani maistui hellästi hetken samettiselta, mutta loppu pureskelujen jälkeen imelältä. Tämä sopisi hyvin kesäiseen piknikkiin tai yhdeksi suupalaksi tummapaahtoisen kahvin kanssa.

 

Jaffa Maitosuklaa Mansikka keksi

Jaffa kekseissä oli hilpeä, hieman pistäväksi tehty efekti, mikä aluksi muistutti Smurffi Valkosuklaatikuissa olevia rakeita, jotka rätisevät ja poksuvat suussa, mutta hetken pureskellessa tämä tunne hävisi. Kyseessä olikin vain marmeladissa hankaava leivospohja ja rapsakka suklaapäällyste. Huomaa etten ole tällaisia keksejä pitkään aikaan syönyt. Kelvon makuisia keksejä kahvipöytään, varmasti monen vieraan mieleen. 

 

Karl Fazer Crunchy Black Edition suklaa

Suklaapatukassa on ihanan pehmeä lakutoffee, suurena plussana toffee ei ole liian tahmea, jonka vuoksi patukan syöminen onnistuu ilman suupielien sotkeentumista. Vehnäkripsit jäivät suolaisuudessaan hyvin miedoiksi, mutta varmaan parempi niin, tumman lakutoffeen kanssa enempi määrä suolaa olisi ollut jo liiaksi. Tästä tuli yksi suosikki! 

 

Fazer Salmiakki patukka

Paperia avatessani pilkottikin värikkään sisälmyksen sijasta tummaakin tummempi lakritsitäyte, joka tuttuun tapaan oli sitkeän, kiiltävän lakritsi kuoren sisällä. Täyte maistui aika tuimalta minun makuuni, sillä olin jopa maistavani pienen vivahteen chiliä, vaikkei laku sitä sisältänyt. Sopii siis tosiaan lakun ystäville, siinä sitä on kerrakseen.

 

Fazer Salmiakki Cola Inkivääri sokeriton pastilli 

En pastillien kuluttajana, osannutkaan toivoa pastillien maulta kovin suuria. Ne ovat nihkeän näköisiä, siten etteivät ainakaan liukkauden vuoksi karkaa kurkkuun, vaan juuri sopivia imeskeltäviksi. Sopivat ominaisuudet arkipäivän pastilleille. 

 

Karl Fazer Vihreät Kuulat suklaalevy

Vihreät Kuulat eivät ole koskaan kuuluneet jouluherkkuihimme, eikä joulutortuissakaan vihreässä kuulassa ollut muuta hyvää, kuin sen kaunis läpikuultava, vihreä ulkomuoto. Mutta maitosuklaaseen yhdistettynä se teki vaikutuksen. Aiemmin niinkin herttaisen näköinen, mutta suussa epämiellyttävän tuntuinen vihreä klöntti, soluttautuikin suloisesti suklaaseen, tehden siitä yhden lempi suklaalevystä. 

Syksyn uutuuksien voittaja on puolestani tunnettu Fazer maitosuklaalevy vihreillä kuulilla, joka sopii myös hyvin tulevan joulun herkkupöytään.

Kuvat: Marlene Lulu
Kamera: NikonD610

 

Tietoa kirjoittajasta

Marlee

Pinnallista kuin syvällistäkin sisältöä, joskus kekkereistä, laittautumisista ja lomareissuista kirjoittelua, myös kannanottoja. Kerran tai pari kuussa, postauksia julkaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *