Loppukesän huipentuma

Vuosaarenhuippu on yksi itäisen Helsingin lempi paikoistamme. Kesäisin siellä tulee käytyä, sen laajan kasvillisuuden ja hienojen maisemien vuoksi. Lyhyiden kesien maana tunnetussa Suomessa, kesä jaksoi lämmittää helteineen pitkälle elokuun loppuun, jolloin teki mieli päättää loppukesä skoolaten huipulla eväiden kanssa.

Pusero/hame: H&M
Rannekello: Tommy Hilfiger
Balleriinat: TOM TAILOR

Korulaatikon pohjalta löytyneet strassiset, lasikivi korvakorut saavat  hauskan discopallomaisen efektin aikaan, auringon niihin loistaessa.

Huippu on täynnä lukuisia isoja kiviä, joista ajattelimme valita istumapaikan. Kuitenkin porottava aurinko saa kivien pinnan kuumaksi, kuin se olisi kivialttari auringonpalvojille. Jäämme aukion tuntumalle, josta löytyy suuri puunrunko, jolle on hyvä istahtaa.

Loppukesän kunniaksi skoolaamme pirtsakalla vadelmalimulla, joka virkistää makunystyröitä. Mukanamme on myös tavanomaisella juustolla ja kurkulla täytetyt juustosämpylät. Eväskorista löytyy myös homssuisen ulkomuotonsa puolesta kotitekoiset murokeksit, sokeroiduilla kirsikoilla, Smarties-karkeilla ja muutamilla suklaahipuilla.

Käppäily ei jatku aivan huipulle asti, jossa monet lintubongarit kuvaavat mahtavan kokoisilla objektiiveillaan, Vuosaaren satama maisemanaan.

Joka vuodenajan ihmisenä puolestani porottavan auringon säteet saisivat keräillä itsensä pilven peittoon uneen, loistamaan himmeämpinä. Pohjolaan kaipaan viileitä tuulahduksia, tulevan syksytuulen tuntua, josta muistuttaa minua satamalta päin tuuleva merituuli.

Kuvat: Aalton
Kamera: Sony a7r IV

Tietoa kirjoittajasta

Marlee

Pinnallista kuin syvällistäkin sisältöä, joskus kekkereistä, laittautumisista ja lomareissuista kirjoittelua, myös kannanottoja. Kerran tai pari kuussa, postauksia julkaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *