Fazer Uutuusboksi Talvi 2024

Vuosi 2024 tekee tulojaan. Tutut, jouluiset konvehdit meni joulun vietossa, vaan on Fazerilta tullut vuodelle 2024 uutuus herkkuja, joita on aikaan nähden sopiva maistella ja toivottaa uusivuosi tervetulleeksi.

Remix Mini Minis karkkipussi

Tässä pusissa oli ehkä boksin tylsimmät karkit. Aarrearkku-, Ässä- ja Tutti Frutti -pusseista tuttuja karkkeja oli sekoitettuna pussiin. Tutti Frutit ovat aina hyviä, mutta tästä pussista en löytänyt samaa makuvivahdetta.

Remix Mini Sour karkkipussi 

Boksin ainoat kirpeät karkit löytyi tästä Remix Mini Sour pussista. Itse en niin kirpeiden karkkien ystävänä osannut löytää näistä karkeista mitään, mitä en olisi ennen maistanut.

Remix Mini Choco karkkipussi

Karkkipussi sisälsi jo ennestään tuttuja karkkeja, kuten Amerikan pastilleja, Dumle-suklaarakeita sekä Ässä-hedelmäkarkkeja. Amerikan pastillit ovat olleet aina suosikkeja. Dumle-suklaarakeet eivät koskaan petä ja Ässä-hedelmäkarkit menevät sopivasti siinä samalla.

Susu Snacks Minttu pussi

Mintun makuinen toffee oli aivan ihana ja selkeän makuinen, ei liian hento tai liian vahva. Pureskellessa, roiskuvat vehnäkrispit suklaan päällä, kohtasivat toffeen ja täten makuyhdistelmä sointui toisiinsa sopivaksi. Ei liian rapea, tahmea tai makea karkki.

Kismet Pätkis suklaapatukka

Minttutryffeli tuoksahti hentoisesti Kismet Pätkis suklaapatukasta. En vain huomannut maussa mitään poikkeavaa eroa alkuperäiseen Kismet suklaaseen verrattuna, tai sitten en vain muista miltä alkuperäinen Kismet maistuu.

Karl Fazer Pretzel suklaalevy

Fazerilta on tullut aiemmin hieman hentoiseksi jääneitä suklaalevy makuyhdistelmiä. Vaan tämä Pretzel suklaalevy oli tällä kertaa hyvä onnistuminen. Vaikka Pretzelit eivät ole mikään kaikkein makurikkain naposteluherkku, maistuivat ne kunnon roiskuvina palasina maitosuklaan seassa, näin ollen oiva makuyhdistelmä!

Varman voiton teki Karl Fazerin Pretzel suklaalevy. Jää nähtäväksi mitä uutuuksia Fazerilta tulee vielä vuoden 2024 aikana, tästä perinteisestä suklaalevystä.

Kuvat: Marlene Lulu
Kamera: NikonD7000

Tietoa kirjoittajasta

Marlee

Pinnallista kuin syvällistäkin sisältöä, joskus kekkereistä, laittautumisista ja lomareissuista kirjoittelua, myös kannanottoja. Kerran tai pari kuussa, postauksia julkaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *