Pikkujoulujen vietto

Harvaoksainen tekokuusi on koristeltu perinteisillä joulun väreillä, tumman punaisilla, vihreillä ja hopeilla kuusenkoristeilla. Joulukuusta saartava LED-valaistus ei yksinään tuo tunnelmavaloa, sillä kattovalaisimeen on vaihdettu yleisimpiä värejä vaihtava lamppu, ja kynttilöihin on sytytetty liekit.

Kuusi saa vielä latvoilleen piparminttu karkkikeppejä, jotka kuitenkin päätyvät suupielille roikkumaan, hetken kuusen latvoilla oltuaan. Lasit odottavat täyttymistä marjaisen makuisella limulla. Juhlimme kuusi henkisessä porukassa pikkujouluja, syömisen, seurustelun ja muutaman ohjelmanumeron merkeissä.

Neule: Koucla
Korvakorut: H&M
Hiusdonitsi: Jeans.fi

Ylläni on samaa värimaailmaa kuin joulukuusessa, punaiset joulupallot korvakoruina ja tummanvihreä neule kuusen tapaan.

Joulu on ruuan puolesta lihantäytteistä, lohen ja kalkkunan lisäksi pöytää kruunaa alkupalaleivät, joidenka päällä on naudan sisäpaistia, kraavilohta ja kalkkunaleikettä. Joulupöydässä on myös porkkana ja lanttulaatikot. Perunat ovat myös löytäneet tiensä pöytään, lohkoperunoiden muodossa.

Jälkiruokapöytä on täynnä suklaisia ja vehnän pehmeitä herkkuja. Mantelirouheella ja voilla täytetyt pullat on pinottu päällekkäin, muodostaen pienet vuoret. Sormet hapuilevat konvehtien luona, mutta tutut joulutortut tekevät kauppansa.

Illan hauskat tapahtumat saavat tarinallisen muodon adjektiivitarinasta. Tarinasta on jätetty kirjoittamatta adjektiivit. Vieraat saavat vuorotellen sanoa adjektiivin, tietämättä etukäteen minkälaisen tarinan kuulevat. Viimeiset adjektiivit vieraiden sanomana olivat ylpeä ja huriseva, näin siis toivotan.

Ylpeää joulua ja hurisevaa uutta vuotta!

Kuvat: Aalton
Kamera: Nikon D3200

Tietoa kirjoittajasta

Marlee

Pinnallista kuin syvällistäkin sisältöä, joskus kekkereistä, laittautumisista ja lomareissuista kirjoittelua, myös kannanottoja. Kerran tai pari kuussa, postauksia julkaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *